9 jaar geleden

Dank je wel. Het gat wel lukken. Zelf moet je ook ff doorzetten. Maar het komt goed. De andere zussen hebben dit zo nooit gehad. Maar ja iemand moet de eerste zijn. En ze hoeven ook niet op elkaar te lijken. Ik hoop ook dat ze er vlug zin in krijgt en met plezier gaat zwemmen

9 jaar geleden

Ah wat sneu! Maar wel heel dapper dat ze het toch doet. En wat lief dat je haar een knuffel geeft ondanks dat je nat wordt. Het lijkt me voor jou ook heel zwaar om naar dat zwembad te gaan terwijl je kind er zo tegenop ziet. Daar krijg je als moeder toch ook buikpijn van? Maar goed van jullie dat jullie toch doorzetten en dat jullie haar zo stimuleren. Hopelijk is ze er straks doorheen en gaat ze toch met veel plezier zwemmen. Succes!

9 jaar geleden

Wauw zeg ik denk dat ik daar ook veel moeite mee ga krijgen om dan maar gewoon aan de kant te staan en te zien hoe moeilijk mijn kindje het gaat krijgen en huilt van de spanning. Ik had vroeger ook echt watervrees dus ik weet hoe lastig het is! Succes voor je dochter super goed dat ze het alsnog doet. Ik zou ook zeker onwijs trots zijn!