6 jaar geleden

Bij mijn zoontje hebben zij ook continurooster en ik vind het heerlijk. Niet omdat ik meer tijd voor mezelf heb, maar voor hem is het structuur. Alleen woensdag tot 12.30 uur de rest van de week 14.30 uur. Geen gedoe met overblijf regelen of oppas. Geen heen en weer geslinger voor hem. Dus ja ik ben wel pro continu..

9 jaar geleden

Aaah, wat sneu. Hopelijk gaat het gauw wat beter! Ik herken dat wel deels van mijn oudste dochter toen zij net 4 was ( nu al 8 ) en moest overblijven. Ze kwam regelmatig met een nog volle broodtrommel thuis, omdat ze 'geen tijd had om te eten'. Gelukkig ging dat na een paar maanden vanzelf beter. Zit jouw zoontje pas net op school? Wie weet moet hij nog wat wennen? Succes ermee!

9 jaar geleden

Mijn zoontje is 4 en zit nu ook op een school met continurooster. Bijna overal is dat al geïntroduceerd. Maar het is dus een moeilijke, langzame eter. En als alle kindjes op een bepaald moment al een voor een van tafel mogen om te gaan spelen.. tsja.. dan gebeurd het eten ook niet meer... Moeilijke situatie.. want het is al zo'n klein menneke..

9 jaar geleden

Dank je wel voor je reactie! Dat van die extra culturele lessen klinkt geweldig! Dat gaat bij ons waarschijnlijk niet gebeuren, de kinderen gaan dan 'gewoon' eerder naar huis.