4 jaar geleden

Ik heb een acute blindedarm ontsteking en een endometriose onderzoek gehad. Bijde waren kijk operaties. Ik vond echt dat die twee operaties makkelijk waren in vergelijking met een keizersnede. En eitjes laten prikken voor een ivf behandeling vond ook een spreekwoordelijk eitje, in vergelijking natuurlijk. Ik heb zo ontzettend veel pijn gehad die weken erna. De eerste week was ik zo ontzettend inmobiel. Vreselijk, ik hoop dat nooit meer te hoeven mee maken. Trombose er nog eens na krijgen lijkt me helemaal vervelend!! Dit zijn toch dingen waar je als kersversr moeder dan totaal niet op zit te wachten. Heel veel beterschap!

4 jaar geleden

Wow... wat een heftige periode! Ik kreeg een spoed keizersnee met 31 weken. Keizersnee gehad op zondagmiddag, maandagmiddag moest ik al uit bed, wat niet lukte ivm pijn. Woensdagochtend werd ik ontslagen en ik mocht alleen de nacht van dinsdag op woensdag nog blijven, omdat onze zoon de woensdag overgeplaatst werd en ze de kamer niet nodig hadden, want na keizersnee was protocol na 48u naar huis. Onze zoon werd overgeplaatst naar t streek ziekenhuis, waar ik na een week zelf naar toe reed. De afstand van de parkeerplaats naar de afdeling was ik eigenlijk te ver, maar in mijn eentje in zo'n ziekenhuisrolstoel ging niet. Uiteindelijk best lang milde pijnklachten gehad, die de gyneacoloog toe schreef aan te weinig rust houden. Ik denk dat ik weinig te klagen heb gehad, maar vind een keizersnee geen makkelijke manier van bevallen hoor

4 jaar geleden

Zo, dat is een pittig traject na de keizersnede. Sterkte. Mijn ervaring is anders. Geplande KS met 38 weken vanwege voorliggende (voor de uitgang) placenta. KS is snel uitgevoerd ivm die placenta, waardoor ik wel bont en blauw was. Vond de KS en de pijn echt meevallen (in vergelijking mer eerdere operaties die ik gehad had in het verleden). Precies met 6 weken had ik een afspraak bij de gynaecoloog. Direct na de afspraak ben ik in mijn eentje met mijn dochter voor 3 uur in de auto gestapt naar mijn ouders. Ook deed ik zo'n kleine 6 weken na de KS alle huishoudelijke klussen inclusief stofzuigen en dweilen al...... Had liever gewoon bevallen, maar mocht echt niet klagen over dit herstelproces.