's avatar
1 jaar geleden

Hoi! Onze dochter had dit ook op haar bil. In het AMC heeft ze toen meegedaan aan een studie met glaucoomoogdruppels (2x per dag erop smeren) en binnen paar maanden was het weg. Niet invasief en niet irriterend. Echt top. Vraag of je naar AMC mag hiermee!

's avatar
1 jaar geleden

Onze dochter had er een op de hand 1ste jaar groeide die tot paars van kleur.daarna zakte

's avatar
1 jaar geleden

Onze zoon had er een in zijn knie. Deze is operatief verwijderd.

's avatar
1 jaar geleden

Onze dochter heeft er ook 1 in haar knie! Ik heb een vraagje, hoe deed u het bij het kruipen?

's avatar
1 jaar geleden

Hey! Hier onze 2 kids ook. De jongste van nu 10 maanden heeft er zelfs 13. Zij heeft een inwendige ook achter haar oorschelp, dit had ik zelf nog nooit gezien. Wij zijn op haar 5 maand oud met medicatie moeten starten. Nu is ze bijna 2 maand mogen stoppen, maar we zien het weer groeien. Het gevaar hier is dat het kraakbeen in het oor hierdoor misvormt. Volgende maand moeten we terug naar uz Leuven gaan.

's avatar
1 jaar geleden

Hoi, ons zoontje had er 5 en ook achter zijn oorschelp, achter zijn oor kwam een mega grote bult en aan zijn oorlel hing een grote aardbei. Deze knapte ook steeds en ging vaak bloeden. Ons zoontje kreeg ook in de eerste maanden van zijn leventje bloeddrukverlagers tot zijn eerste levensjaar. Het is heel goed weggetrokken ging ook heel erg snel gelukkig. Hij had er in totaal 5. Alleen zijn oortje groeide per seconden. Heel eng! Hij heeft er alleen een slap oorlelletjes aan overgehouden, verder geen rare dingen. Was heel blij dat er medicijnen voor waren. Sommige blijven klein maar andere kunnen mega snel groeien en bloeden. Bij ons zoontje is het goed gekomen, hopelijk komt het met jullie dochtertje ook goed! Sterkte!!