Kimzstr's avatar
5 jaar geleden

Ik wil je eerlijke feedback geven, maar ben ergens ook bang dat het verkeerd overkomt en dat is absoluut niet mijn bedoeling! Je foto's zijn mooi, zien er gezellig uit. Je zegt dat je bang bent dat je overkomt als een 'wannabee influencer', als ik naar je profiel kijk heb ik het idee dat je influencer bent of graag een influencer zou willen zijn. Je tagt regelmatig bedrijven of merken waardoor mensen misschien het idee krijgen dat je er voor betaalt krijgt en dat minder leuk vinden? (Ik vul dat in hoor, ik heb daar zelf geen last van). Persoonlijk vind ik stories vaak leuker, omdat deze vaak wat spontaner zijn en foto's die op iemands feed staan meer geposeerd en bijgewerkt. Denk ook dat je in je achterhoofd moet houden dat mensen insta of fb vaak gebruiken als tijdverdrijf en misschien daarom minder liken. Verder zou ik zeggen dat je gewoon lekker moet posten wat jij wilt laten zien en je er niet onzeker over moet zijn!

Love.laugh.loet's avatar
5 jaar geleden

Gewoon lekker zo doorgaan joh! Je doet het super leuk! X!

MiriamPataki's avatar
5 jaar geleden

Bij mij kijken 2000 mensen op m’n story maar op een proffesionele modellen foto krijg ik 100 likes waar ik er op een random andere foto 700 krijg.... soms is het het algoritme en soms vinden ze het blijkbaar niet leuk... een story blader je doorheen als een krant of je het nou leuk vondt of niet. Niet te veel van aantrekken joh gewoon plaatsen wat jij leuk vindt!

Theseawifelife's avatar
5 jaar geleden

Nee niks aanpassen! Vooral blijven hoe je bent en de foto's posten waar jij blij van wordt! Ik herken het helemaal en ben ook teleurgesteld als mijn foto geen 100 likes haalt maar dat probeer ik te vergeten en te onthouden dat ik het doe omdat ik blij word van foto's en deze graag deel.