8 jaar geleden

En wat als je zijn bed naast jullie bed zet? dan slaapt hij in zijn eigen bed. Teminste als jullie hier de ruimte vor hebben. Een andere optie die ik ook wel eens voorbij heb zien komen is een matras naast het bed van je kind leggen en daar zelf gaan slapen. Hoe dan ook heel veel sterkte hiermee en ik hoop dat het een keer wel gaat lukken.

8 jaar geleden

Thnx. Ik heb dat ook geprobeerd. Hij slaapt dan wel beter. Maar blijft wakker worden en hij veweegt zoveel dat ik wakker word ( ben een hele lichte slaapster) ben nu ook bezig met de methode op det grond zitten en steeds verder weg gaan.. lukt even .. laten huilen ook geprobeerd maar hij stopt niet. Mn man eruit gestuurd dan is t nog erger.. thnx voor t meedenken x

8 jaar geleden

Ik zou hem gewoon bij mij in bed pakken als ik jou was. Dan heeft hij zijn mama en jij je slaap. Onze zoon heeft dit ook gehad en nu soms nog (hij is inmiddels 4). Toen hij klein was waren er nachten dat hij tussen ons in sliep, maar ook periodes dat hij gewoon in zijn eigen bed lag. Wij hebben er niet moeilijk over gedaan, want dit was de enige manier dat we allemaal onze slaap kregen.