10 jaar geleden

Hallo, Ik vang zelf ook honden op, maar aangezien ik vol zit, zal ik het zeker doorgeven

10 jaar geleden

Ik heb een goede tip voor gezinnen die huisdieren hebben en deze tijdens hun vakantie ergens willen onderbrengen. Kijk op de site van nl.Care.com, hier vind je via: https://nl.care.com/dierenverzorger de geschikte dierenopvang tijdens de vakantie bij jou in de buurt.

10 jaar geleden

Ik heb hier toevallig van de week een artikel over geschreven! Wie weet heb je er nog iets aan: http://www.mamaplaats.nl/zomervakantietips-voor-een-leuke-vakantie-met-kinderen/

10 jaar geleden

Heerlijk die tips. Kijk daar kan ik wat mee. Ik ga het zeker proberen. Bij mij in de buurt zijn niet zoveel gratis speeltuinen, maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben inderdaad creatief genoeg. Zo heb ik een keer de dierentuin nagebootst toen ze veel kleiner waren. Ze mochten alle knuffels halen en die gingen we samen in de tuin zetten. Best veel dieren heb je dan. Ze mochten foto's maken en de dieren voeren. Het was echt een hele leuke dag en als beloning, mochten ze lekker frietjes eten. Zelf een schatkaart maken is ook te gek. Bedankt voor jullie leuke reactie op mijn eerste blog.