10 jaar geleden

Allemaal bedankt voor jullie reactie. Ja had al het idee pittig karakter maar soms is het zo lastig om dat te accepteren, meer uit onbegrip waarom er toch alleen maar negatieve dingen gebeuren. Vind het daarom extra fijn als het een uurtje ofzo wel goed gaat en beloon hem daar ook met positief gedrag voor maar pfff niet altijd even makkelijk. Fijn dat zo`n site bestaat en dat je merkt niet de enige te zijn want als ik om mij heen vraag speelt iedereen vaak mooi weer en kun je geen ervaring delen.

10 jaar geleden

komt ook mij bekend voor, onze zoon is nu van april 2... Ook doordrijven enz, en superslim. Zelfs zijn kinderarts zei het, dat hij gewoon te slim is voor zijn Eigen goed, en dat we een uitdaging in onze handen hebben..Dus doorbijten denk ik, en consequent blijven idd...Vermoeiend ja, maar hoort er allemaal bij!

10 jaar geleden

Mijn zoon is nu vier en ook 'best pittig'. Ook ik zag er af-en-toe geen heil meer in. Hij huilde niet veel, maar deed (en doet) constant dingen die niet mogen. ook met andere kinderen spelen gaat daardoor lastig, hij lijkt ze niet te begrijpen. Inmiddels is hij iets beter te hanteren, maar dat is nog maar sinds een half jaartje ofzo. Heb ook alle tips en trucs geprobeerd, maar niets mocht baten. Ben bang dat het gewoon een pittig karakter is.... En toch is mijn ventje echt een lieverd met een groot hart :-) Veel succes en dat CJG klinkt heel goed!

10 jaar geleden

mijn tip/adviesdoos is leeg :( jeetje slim mannetje maar wel lastig ja. misschien dat ie mee kan helpen met dingen om hem af te leiden?