10 jaar geleden

Wat leuk dat je hebt gereageerd! Wat een goede oplossing! Het kost wel wat maar dan heb je ook wat! Ik denk dat je het op die manier ook het langste vol kunt houden ja....zeker met regenachtig weer. Gelukkig zijn de laatste 2 weken mooi geweest :-)

10 jaar geleden

Een meivakantie van 1 week zoals hier is nog goed te vullen met leuke dagjes uit. Bij ons begint `de ellende` pas bij een vakantie van twee weken of meer met regen.. De kinderboerderij valt dan al af en lekker rennen in de speeltuin ook. Elke dag naar Ballorig gaat vervelen. Onze kinderen zijn gewoon toe aan hun vriendjes. Dat is dan ook de eerste vraag wanneer ze wakker worden. Wij hebben de oplossing voor ons gezin gevonden. Op woensdag gaan de kinderen naar de opvang. Een dure hobby misschien maar zij hebben de dag die ze willen en wij kunnen deze dag het huis schoonmaken en lekker lunchen zonder kinderen. De dagen erna hebben wij weer 100% zin in onze kinderen en doen we weer leuke dingen zoals een hut bouwen of lekker samen kleien in een opgeruimd huis!

10 jaar geleden

Ja, ik kan me deels wel herkennen in je reactie. Als we leuke dingen deden, had ik ook echt geen kind aan ze. Ze hebben heerlijk gespeeld in een grote speeltuin, echt, je zag ze niet meer. Maar zodra we gewoon een dagje thuis waren zonder noemenswaardige activiteit.....pff...dat was nogal eens heftig hoor. Het niet erg op de klok hoeven letten was inderdaad wel heel erg lekker. Gewoon relax, ook al waren we er iedere dag wel vroeg uit....het ging allemaal wat rustiger. Maar toch merk ik wel dat m'n kids het ritme en de regelmaat nodig hebben om leuk de dag door te komen. Op naar de zomervakantie:-)

10 jaar geleden

Een heel dubbel gevoel. De meivakantie was heerlijk ( ondanks dat ik gewoon mijn uren heb gewerkt ) Kinderfeestje, kinderboerderij, gepicknickt, nachtje Belgie, enz.enz. Ook vind ik het heel fijn dat het even geen halen,brengen, etc was. Van de andere kant ook goed dat de kids weer in hun gewone ritme komen...