13 jaar geleden

Ik was na mijn zwangerschap van Megan al heel snel op mijn oude gewicht terug. Kwam ook doordat ze in de eerst 5mnd van haar leven heel erg ziek is geweest en ik mezelf zo'n beetje vergeten was. Nu ben ik 23wkn zwanger en nog maar 2,5kilo aangekomen. Ik eet echt voldoende maar ik ben in de eerste 18wkn zo veel afgevallen door het overgeven dat ik nu nog maar zoweinig aangekomen ben. Dus het kan ook heel anders lopen, zonder dat je daar bewust voor kiest. Bij Megan was ik trouwens 15kilo aangekomen tijdens de zwangerschap.

13 jaar geleden

Oh bah, ja ik herken het helemaal. Normaal maat 36 en nu 38/40. Oke, ik weet best dat er genoeg mensen zeggen dat ik zeur en dat 38/40 heel normaal is. Maar niet als je altijd 36 hebt! En ik zie er ook meteen zo dik uit. Bah. Bij Ashton duurde het 10 maanden voordat ik weer terug op gewicht was. Nog 7 maanden te gaan dus... Maar dat mee-eten, bordje leegmaken, nog even snacken. Heerlijk! Ik ben een echte eter! En vriendlief helaas ook...

13 jaar geleden

Ik heb precies hetzelfde probleem gehad. Steeds makkelijker gaan eten en dan ook nog eens veel minder bewegen omdat je vaker thuis bent en geen tijd hebt om te sporten.