11 jaar geleden

Ik woon ook in een dorp in drenthe (mischien wonen we wel vlak bij elkaar) Maar hier is het eigenlijk gebruikelijk dat iedereen naar elkaar op kijkt en elkaar groet al is het door een knikje. Hier word het meer gezien als iets arrogants als je langs iemand loopt zonder diegene aan te kijken. Maarja waarschijnlijk kijk je ook op als je iemand in een rolstoel langs ziet komen, of iemand met overdreven veel make-up, gekke kleren, paars haar, een gillend kind en ga zo maar door.. ik denk niet dat het iets raars is... mischien voel jij je ongemakkelijk omdat je ooit voor rasist bent uitgemaakt? of omdat je veel te bang bent om zo genoemd te worden?

11 jaar geleden

hier niet echt herkenning ondanks klein dorp wel veel culturen (polen, zigeuners, antillianen, surinamers, chinezen, nederlanders enzv.) kan me wel voorstellen dat als je minder culturen in een dorp hebt wonen het dan gewoon meer opvalt.

11 jaar geleden

Dankjewel dat stond wel heel vreemd haha. Ik denk dat het daardoor ook komt. ik had het vroeger ook niet omdat ze bij mij ook gewoon in de klas zaten. Vreemd dat het zo veranderd als je er minder mee geconfronteerd wordt.

11 jaar geleden

Ik herken het niet, maar dat komt waarschijnlijk omdat ik in een stad woon. Toen ik klein was zat ik al op een openbare school met allerlei culturen door elkaar. Oh,ja, je moet even een woordje aanpassen in de 3e alinea...hi,hi..