8 jaar geleden

Ik kook ook zelf voor mijn zoontje aangezien het voor hem niet te doen is een kant en klare potje. Hij is allergisch voor koemelk, appel, kippeneiwit en nog een aantal dingen en er zit altijd wel iets in die potjes waar hij niet tegen kan. Ik kook in 2 hele dagen een hele vriezer voor hem vol ik stop het in lege olvarit potjes dan heb k gelijk de juiste portie voor hem. Het is wel even 2 dagen volk op koken maar daar kan hij lang mee vooruit

9 jaar geleden

Perfecte manier van werken. En toch blijft het in het einde nog steeds vers, want je hebt het meteen ingevroren. Zelf gaven wij nooit iets gepureerd en altijd in stukken. Dus als wij wortelen aten dan kreeg dochterlief gewoon een wortel in der handjes en smulde er van. Waardoor het voor ons minder werk was.

9 jaar geleden

ik ben pas net begonnen met Nino's eerste hapjes maar ook ik vries in. Ik kwam er ook achter dat elke dag iets voorbereiden veel werk is. Ik vries het in een ijsblokjesvorm in zodat ik hele kleine porties kan ontdooien, Nino eet immers nog maar minuscule beetjes.