11 jaar geleden

Een boek? Ik denk dat het maar beter is als hier geen boeken over zijn. Dan ga je nog bang worden wat er allemaal kan gebeuren. Ongelukjes zitten zoals iedereen altijd zegt in een klein hoekje en kan iedereen overkomen. Quin is vorig jaar van de trap gevallen en had een twijgbreuk in zijn arm en een hersenschudding. Tijdje geleden rende hij te hard, viel en had een bloedneus. Je schrikt maar je kan niet meer doen dan er op die momenten voor ze zijn. Hopelijk gaat het nu weer een stuk beter met je kleine meid en haar neusje.

11 jaar geleden

Oeps! Tja met vallen en opstaan worden ze groot.... helaas soms. Zo knalde mijn dochter van de week in een wilde bui zo van haar fiets op het astvalt dikke "agelina jolie" lip en kapotte kin, tanden door de lip. Vrees dat het nog wel vaker zal gebeuren ;-) Beterschap voor Sarah!

11 jaar geleden

wat een schrik zeg, hopelijk onthoudt ze dit voor als ze de volgende keer gaat stunten, maar idd loslaten en zelf laten ontdekken in zoals je zelf zegt bepaalde maten. beterschap

11 jaar geleden

Ik vrees dat hier geen tips voor zijn! Bij ons ook regelmatig van dit soort dingen gebeurt ( oudste van de trap gevallen, waarbij haar hoofd gehecht moest worden, oudste en jongste allebei x gevallen, waardoor de voortand er uit moest en van de week zijn allebei mijn meiden nog van het speelhuisje in de tuin gevallen, viel tot mijn grote verbazing en schrik mee ) Natuurlijk doe je als moeder alles om zulke dingen te voorkomen, maar dat lukt niet altijd. Ook de leeftijd zegt niet alles. Ik merk juist dat mijn oudste van 6 steeds creatiever wordt in gekke dingen uithalen......Beterschap met jullie meisje!