4 jaar geleden

Wat leuk om te lezen dat het bij jullie zo goed gaat en de Kids goed met elkaar op kunnen schieten! Bedankt voor jullie reacties! @MamaMichel, heel veel succes met de zwangerschap, bewust proberen te genieten want de tijd vliegt wanneer je zo snel weer zwanger bent, zoveel om mee bezig te zijn. @MamaDesiree, dankjewel, ik vind Levi en Jesse ook erg mooie namen! 😍 Ik ben net begonnen met bloggen, leuk als jullie mij volgen en wanneer jullie tips of ideeën hebben hoor ik het graag!

4 jaar geleden

Mooie namen hebben je kindjes trouwens!

4 jaar geleden

Onze Levi kwam 2 weekjes eerder dan verwacht en is daarom ook maar 1 jaar en 4 dagen jonger dan Jesse 😊 Door Levi's gedrag (veel huilen, slecht slapen, veel bij ons willen zijn) was het erg pittig, maar ze zijn nu super leuk samen! Jesse pikte het gelukkig makkelijk op, nu hij ouder wordt, is hij af en toe jaloers, maar verder gaat het heel goed. Ik ben wel blij dat het moment van een tweede kindje als het ware voor ons bepaald werd, want als je dat toch zelf zou moeten verzinnen... aan alles zitten fijne en lastige kanten ;)

4 jaar geleden

Wat leuk om te lezen! Ik ben nu zelf 3 maanden zwanger met een kleintje van net 6 maanden oud. Ik kan niet wachten tot de volgende er is! Zo spannend 😄 ik ga jullie duowagen eens opzoeken want die moet er hier nog komen!