9 jaar geleden

Herkenbaar. Ik ben zelf ook moeder van 4 meiden in de leeftijd van 7-1 jaar. En ze moeten inderdaad veel zelf doen, maar ik denk dat het niet opweegt tegen alles wat ze van elkaar krijgen. Mijn vooroordeel is dat een groot gezin gezellig is. Ik kom zelf uit een gezin van 6 en heb nu zelf voor deze tijd ook een groot gezin. Ik geniet wel heel erg van alle mooie mensen die bij me horen, mijn kids, zussen, broers, ik zou ze niet willen missen!

9 jaar geleden

Nee, hier ook niet echt vooroordelen...maar wel een paar - punten....ik kom zelf uit een nest met 4 kinderen....maar ik heb zelf bewust gekozen voor 1 kind....alhoewel ik een leuke en mooie jeugd heb gehad zijn er toch dingen die ik heb gemist die ik zelf wel belangrijk vindt. Mijn eigen moeder (thuisblijfmoeder) is van nature wat lui, dus er was bij ons wel bende in huis vroeger (het tot 11 uur in de avond de was doen of poetsen dat was bij haar dus ook echt niet het geval)...dit kwam ook mede doordat iedereen altijd ook wel welkom was en het elke dag erg druk was... van nature ben ik een kind geweest die meer individuele aandacht nodig had en meer rust nodig had....dat heb ik door de drukte die er thuis heerste, en mijn moeder door de drukte, maar ook door haar eigen karakter ook niet zag dat ik een kind was die meer aandacht en rust nodig had. Het is dus, naar mijn mening, in hoeverre je de hoeveelheid kinderen als ouders aan kunt, of er wel/niet vooroordelen uit voort kunnen vloeien.

9 jaar geleden

Hier ook een mama van 4 kinderen. 3 jongen en 1 meisje in de leeftijd van 6,4,3 en 1 jaar. We zijn ook altijd een attractie, zeker toen we dit jaar aankwamen op vakantie. We zijn nog nooit zo bekeken geworden als daar hahaha Hier ook altijd een netjes schoon huis waar zelden was ligt of rommel( wel speelgoed) Vriendinnen die binnenkomen die vragen van hoe lukt je dit toch? Tja ff smorgens er een uurtje( en s avonds de was) tegenaan en klaar is Kees. Kon dat stukje van jou zelf wel geschreven hebben :-) Wij krijgen ook allemaal van die domme vragen maar wij hebben bewust voor 4 kinderen gekregen en dat het 3 jongens en 1 meisje is maakt ons rijkdom alleen nog maar specialer :-)

9 jaar geleden

ik stoor me er wel eens aan dat mensen zeggen dat mijn kids er netjes bijlopen. Ik vind dat dus normaal, net als alle andere dingen