6 jaar geleden

Volgens mij is een griepprik niet bedoeld om niet ziek te worden, maar zodat risicogroepen “gewoon” ziek worden en niet heel erg ziek..... Daarnaast “recht om ziek te worden” is wel een beetje krom, bij veel werkgevers moet je echt in gesprek als je vaker ziek bent, natuurlijk wordt iedereen weleens ziek en dat is altijd vervelend, maar zeker als mensen van je afhankelijk zijn. Vind het ook wel een beetje makkelijk, kinderen hebben fijn een extra vrije dag, maar de kinderen zitten toch ook niet zomaar op school?

6 jaar geleden

Belachelijk idd. Ziek zijn is voor niemand leuk. Maar dat ze wikken verplichten voor een griepprik. Echt van de zotte. En als dat ding nou eens zou helpen. Maar nee een verkeerde variant van de griep prik...alweer. zoveelste jaar dat ze er naast zitten. Maar de big pharma maar in hun handen wrijven hoe meer prikken hoe meer geld ? echt een zieke wereld. Idd verkapte opvang lijkt t wel zo... gewoon geen woorden voor. Nog even en we gaan massaal demonstreren voor vrijheid voor ons eigen lichaam. Geen troep in ons lijf!!!!

6 jaar geleden

griepprik is geen voorwaarde om niet ziek te worden. ik werk in de zorg en willen ze graag ook maar niemand doet het zelfs de vp artsen niet

6 jaar geleden

Ik ben zelf geen leraar en voor mij zijn studiedagen, stakingen en zieke leraren ook lastig met mijn kinderen maar het idee is inderdaad absurd. De griepprik is voor risicogroepen, niet om "verkapte kinderopvang" , want dat lijkt tegenwoordig belangrijker dan de educatie, te continueren. Het recht om ziek te zijn vind ik een beetje dubbel. Recht of niet, als je ziek wordt ben je ziek en je kunt niet kiezen of dit onder werktijd is of in je vrije tijd.