Lama22's avatar
3 jaar geleden

Ik word sinds een week misselijk van bruin brood, wit brood kan ik nog wel eten. Wat kan ik ter vervanging van bruin brood proberen te eten?

LoesW's avatar
6 jaar geleden

Handige lijst... Beetje jammer dat ik tijdens mijn zwangerschap al blij was als ik íéts binnen hield alleen :-D Zodra ik wist dat ik zwanger was, wilde ik gelijk heel gezond gaan eten... En na een week of 2 kon ik alleen nog maar overgeven. Tot zover mijn goede voornemen :x Vooral de zwangerschapsvitamines werden daarom door de verloskundige eerst afgeraden, omdat die zo zwaar op de maag lagen dat het eerder averechts werkte bij mij. Maar denk dat dit voor een 'standaard' zwangerschap (voor zover die bestaan) wel heel handig is! :)

ESO's avatar
6 jaar geleden

Vind de hoeveelheid melkproducten wel bijzonder, zeker in combinatie met veel extra ijzer. Melk zorgt ervoor dat je ijzer minder goed opneemt en het werd mij in de zwangerschap aangeraden melkproducten te mijden.

Freetje's avatar
6 jaar geleden

Handig! Ik ben alweer een paar maanden geleden bevallen, maar heb heel veel gebruik gemaakt van zulke voedingsschema's. Je bent toch bezorgd om je baby en ook onzeker. Je wilt natuurlijk dat ie alles binnenkrijgt wat nodig is...