10 jaar geleden

Toevallig liep ik er vandaag nog tegenaan. We hebben dorpsfeest en voor de kinderen werd er een theater georganiseerd waarbij ouders aanwezig mochten zijn. En wat denk je, menig mama zat met smartphone te spelen. Ik biecht op dat ik hem ook wel mee had maar heb hem geen moment aangeraakt. Pas toen ik weer thuis kwam heb ik hem weer op de kast gelegd. Maar ik laat hem ook vaak genoeg thuis als ik even de deur uit ga gewoon omdat het wat meer rust geeft.

10 jaar geleden

ik heb een simpele telefoon, zonder internet of niets. echt alleen voor bellen. En altijd wel op zak maar ik ga er niet mee spelen of zo, al mijn aandacht is bij mijn zoon ;)

10 jaar geleden

Oefffff... Ik dacht dat ik ondertussen uniek was met alleen mijn mobieltje die kan bellen en smsen;)... blij dat er meer moeders zijn... en yep, tijdens de zwemles van mijn dochter hebben alle moeders alleen maar oog voor hun smart... ik ben degene die dus gewoon oog heeft voor haar kind die een half uur verschrikkelijk haar best doet om geen water in haar oren en ogen te krijgen:)..

10 jaar geleden

Ik heb ook geen smartphone en dat is misschien ook wel 'smart' als ik dit zo lees,ha,ha...maar dat neemt niet weg dat ik echt weleens een smsje stuur als ik met de meiden ergens ben,hoor.