8 jaar geleden

Dank jullie wel voor jullie ideeën. Uiteindelijk heb ik voor het volgende gekozen waarbij ik rekening heb gehouden met het feit dat er zowel veel volwassenen als kinderen waren. Versgemaakte groentesoep met stokbrood en aardappelsalade, heel veel kleine gehaktballetjes, de kipkluifjes uit de oven en knakworsten met broodjes. Het was even flink aanpoten maar iedereen is met een tevreden volle maag naar huis gegaan.

8 jaar geleden

ik maak meestal verschillende hapjes bij de soep. hartige taart, knakworstjes in bladerdeeg, stokbroodjes met (knoflook)dip, wraps met knoflook roomkaas met zalm, plakjes kipfilet en/of komkommer. gehaktballetjes in satésaus, hartige (aardappel) cupcakes of een koude pasta salade. In ieder geval hapjes die makkelijk te bereiden zijn en van te voren bereid kunnen worden.

8 jaar geleden

Bij ons zijn de gevulde wraps altijd een succes. Wraps met roomkaas, rucola en gerookte zalm. Oprollen in stukjes snijden en een prikkende erdoor. Je kunt ze ook besmeren met pesto, spinazie en geroosterde paprika en wat pijnboompitten. Kan je een dag van tevoren al maken en in koelkastdozen bewaren. Ik wens jullie alvast een fijne verjaardag!

8 jaar geleden

Wat bij mij altijd een succesnummer is zijn de kipkluifjes uit de oven. Ik koop heel veel (3 á 4 kilo) drumsticks of kleine vleugeltjes, ongemarineerd. Ik leg er een (of twee) bakblik(ken) mee vol (wel met bakpapier eronder natuurlijk) en doe er dan wat peper en zout overheen en daaroverheen giet ik heel veel sweet chillisaus die in die grote fles. Dit 1 á 2 uur in de oven, af en toe omdraaien en klaar is kees. Super makkelijk en iedereen vind het altijd heerlijk. Wel zijn wat servetten handig om erbij te serveren :). Daarbij is het ook heel makkelijk om een bakblik met aardappelpartjes vol te gooien. Zorg hierbij wel voor lekkere stevige aardappels. Ongekookt en ongeschild. Peper, zout, hele knoflookteentjes en lekker veel olijfolie erover en hoppa in de oven. Heerlijk. Aan het einde kun je eventueel ook uien, prei of wortels erbij gooien om toch nog wat groente te hebben.