1 jaar geleden

Hoi, ik ben erg benieuwd hoe afgelopen jaar is gegaan. Heb je een passende school gevonden? Ik maak hetzelfde mee. Mijn zoontje zit op een onderwijs zorg plek. We zijn op zoek naar een school die hem onderwijs kan geven maar dat is niet zo makkelijk. Hij is op een school afgewezen een ik kreeg te horen dat hij niet leerbaar is. Hij praat heel weinig op shool, hij heeft een achterstand in zijn ontwikkeling. Ik zie thuis een jongetje die snel overprikkeld raakt maar wel alle letters van het alfabet kent, goed kan tellen. Op het moment zijn zij druk bezig met een diagnose. Hopelijk geef het meer inzicht.

1 jaar geleden

Hoi, ik ben erg benieuwd hoe het is gegaan.

2 jaar geleden

Ik ken het gevoel, ook zo gestreden. Onze zoon zit op het speciaal basisonderwijs en groeit ontzettend goed ver boven de verwachting van het mkd. Zit nu met 8 jaar oud in groep drie keer lezen schrijven rekenen Engels is hij ontzettend goed in. Hou hoop ze kunnen met de diagnose die ze hebben toch veel verder komen dan men denkt.

2 jaar geleden

Verdiep je eens in een Samen naar School klas via de Stichting voor het gehandicapte kind. Wellicht is daar iets mee te regelen?