5 jaar geleden

Dat begrijp ik, maar het staat niet op je voorhoofd geschreven. Ik heb 1 keer een overlijden genegeerd en dit moest echt uitgesproken worden, want ze vond het ka uu tee. Zeg jij tegen mij hey we spreken af en ik wil lachen en lol maken vanavond, zeg ik top en doe dat. Maar er is geen nationale gebruiksaanwijzing en dus doen de meeste mensen gewoon hartstikke hun best. Net als aan mijn 30 weken grote buik zitten op de crematie van mijn opa en zeggen dat het zo rot is dat hij zijn eerste achterkleinkind niet mee gaat maken. No shit, dat had ik nog niet bedacht he! Maar ze bedoelen het goed, ook al doet het pijn om het nog eens 20 keer te horen (en ik hou er niet van aangeraakt te worden haha)

5 jaar geleden

Ik snap dat er mensen zijn die er anders naar kijken dan ik, maar ik heb ook gemerkt door de andere reacties hier op de pagina dat er meer zijn die zo als ik denken. Hoe goed het medeleven dan ook bedoeld is. Alleen kun je dat niet altijd zo zien als je aan de andere kant van de spiegel staat.

5 jaar geleden

Dat zal ik ook blijven doen. Je moet ergens een uitlaatklep hebben. En dan is bloggen hier wel een fijne plek om het neer te gooien.

5 jaar geleden

Ik voel echt volledig met je mee. Ik ben vorig jaar september bevallen en 2 weken erna is mijn broer gestorven,na een strijd van bijna 4 jaar tegen kanker.Mensen bedoelen het vaak goed, maar ik kreeg er letterlijk iedere keer kippenvel van als er gezegd werd, het is beter voor hem zo..... uuhm ja denk je dat ik dat niet weet en nee ik wil dit niet nog eens horen, zeker niet van jou, ik wil hem gewoon terug punt!!!Zoals jij krijg je echt zo het gevoel fuck off. Terwijl je eigenlijk niet zo bent. Als je een verlies niet zelf zo heb mee gemaakt, kun je de pijn niet voelen. Mensen moeten andere meer ruimte geven om te rouwen op welke manier dan ook. Goed dat je even alles vàn je afschrijft dat lucht echt op. Doe dat zeker zoveel als jij dat wil.