5 jaar geleden

ik heb het gevonden dankzij mijn schoonzus. de programma heet vermisst en ze zoekt soms familie met alleen een foto of oude adres en op een of ander manier vind ze heel vaak de familie terug . hier kan je je aanmelden : https://www.rtl.de/cms/vermisst-bewerben-sie-sich-hier-236505.html ik ga ook eens proberen. een paar jaar geleden wilde ik me ook aanmelden en heb ik de hele verhaal naar haar getypt maar ging er iets mis. daarna heb ik er eigenlijk niks meer mee gedaan. nu ga ik het weer proberen en wie weet word ik geholpen . ik hoop dat je haar ook aantypt en dat je dan geholpen word en wie weet vind ze je familie terug.

5 jaar geleden

ik hoop ook voor jullie dat je familie word gevonden. ik weet wel in duitsland is er een serie over een vrouw die vermiste familie leden weet op te sporen met maar een klein beetje informatie en die heel goed moest zijn . ik ben alleen vergeten hoe die programma heet . ik ga het weer eens opzoeken als ik het vind laat ik je het weten.

5 jaar geleden

Hi Muriel, Wat mooi om jou verhaal te lezen. Ik herken er veel in, zelf ben ik ook geadopteerd en vanaf klein altijd al geweten/gevoeld dat ik anders was dat riep dan ook altijd vragen op over mijn afkomst en familie. Toen ik mijn dochter kreeg gaf mij dat een stukje erkenning en rust, een stukje van mezelf. Je eigen vlees en bloed en iets/iemand waar ik mezelf in zag. Fijn om jou verhaal te mogen lezen.

Precies wat jij zegt over eventuele meerdere nichtjes of neefjes. Daar denk ik nu vaak over na. Hoe mijn dochtertje er later over gaat denkem en vooral de vragen gaat stellen die ik niet weet. Ik hoop voor jou en je moeder dat er misschien ooit eens een familielid word gevonden. Ik hooo daar ook nog elke dag op. Maar weet ook hoe klein de kans is.. ??