9 jaar geleden

Wat erg dat je moeder dit heeft meegemaakt! Het is bijna niet voor te stellen hoe dat heeft moeten voelen! En wat vreemd van je oma dat ze niks kwijt wil.. maar wel fijn dat je zegt dat ze er een sterke vrouw van is geworden. Dat is voor mij erg herkenbaar. Ik sta nu ook steviger in mijn schoenen en daar ben ik blij om.

9 jaar geleden

Bedankt! Wat lief dat je dat een mooie zin vind. Tsja, ik sta er nog steeds achter: een kind neem je niet, die krijg je ;). Vreugde heb ik zeker in mijn moederschap. Ik geniet echt van ons mooie half Braziliaantje ;)

9 jaar geleden

Hoi! Mooie blog inderdaad. Wat ik persoonlijk een mooie zin vind ik, is deze: ((((Nee, het was geen ‘ongelukje’. Een kind plan je niet. Het komt nooit op het moment dat je wil dat het komt.))))) En deze zin: ((((Kinderen neem je niet, die krijg je wanneer de natuur zegt dat je er klaar voor bent.)))) Veel vreugde in het moederschap gewenst! :)

9 jaar geleden

Hele mooie blog. Ik ben niet geadopteerd maar mijn moeder is laten we het netjes houden achter gelaten bij wildvreemde en kent haar vader niet. We hadden haar ( mijn oma) bezocht maar eigenwijze oudje wilde niks vertellen en zei tegen mijn moeder dat zij het verleden moest laten rusten en zij haar geheimen mee nam naar dr graf. Erg pijnlijk maar mijn moeder (net als jij) een sterke vrouw. Maar soms zegt ze wel ik mis de warmte van mijn moeder die ik nooit gehad heb. Dan haat ik mijn oma wel. Vroeger kon mijn moeder er niet tegen als ik bij dr kwam kroelen maar ik nam dr nooit kwalijk. Desondanks is de beste moeder en oma wat ik ooit had kunnen wensen.