7 jaar geleden

Ja soms is het best frusterend, zodra je samen besloten hebt om een kindje te willen, dan heb je liever dat het gisteren dan vandaag gebeurt. Gelukkig snapte zijn huisarts dat wel.

7 jaar geleden

Klinkt me bekend in de oren die reactie. Die kreeg ik ook te horen toen er na een jaar nog niks was gebeurd. Toen ook er voor gekozen om naar de HA van m'n man te gaan en die stuurde ons wel door. Hij zei nog dat hij liever een stel te vaak doorstuurde dan dat we nog een jaar aan t aanmodderen bleven, en dat die opmerking van je probeer nog maar jaar je bent jong zat nergens op sloeg!! En maar goed ook, er bleek weinig levend zaad te zijn en dat wat leefde was nog traag ook. En uiteindelijk na de 2e ICSI behandeling een heerlijke zoon gekregen. Ik wens jullie veel succes met alles.

7 jaar geleden

Ja de ene keer is het lastig om beide een verschillende te hebben, maar nu was het fijn :).. bedankt voor je lieve reactie! X

7 jaar geleden

Duss.... gelukkig heb je twee verschillende huisartsen. Wat goed van jullie dat jullie ervoor gekozen hebben naar een ander te gaan! Heel erg goed! Ik ken het: de eeuwige je bent nog jong opmerking... gelukkig kon onze arts dat niet zeggen na 3 jaar! Nogmaals super goed!