6 jaar geleden

Wat heel veel mensen vergeten is dat foto's die je maakt op je mobiel voorzien worden met een locatie tag (Als je dit niet hebt uitgezet!) Ik heb een documentaire gezien hoe iemand d.m.v. Social Media foto's zo een route kon uitstippelen van waar de kindjes zich gedurende de dag zitten. Je moet er niet aan denken wat een kwaadwillend persoon met deze informatie kan doen! Ik pas de resolutie van mijn foto's aan zodat het niet interessant is om te gebruiken voor reclame maar wel nog redelijk te zien is op Social Media. Verder deel ik het heel beperkt.

6 jaar geleden

Ik post op mijn eigen fb pagina, en ja i know, ze kunnen die foto's pikken. Ik post niet naakt oid, het rotte is dat als je trots wilt laten zien hoe Meis het op zwemmen doet je dus automatisch een badpak ziet. Die stuur ik dus maar prive naar oma en opa. En het rottere is, je kan niet plaatsen en vervolgens zit er zo'n pedofiel in het park een foto te maken. Of zwembad, of speeltuin. Je weet niet wie het is. Ik vind dus wel dat je een beetje uit moet kijken, maar als ze echt willen gebeurd het terwijl je denkt dat die meneer met de hond aan het bellen is, maar stiekem met zijn telefoon een foto maakt.

6 jaar geleden

Wij hebben er bewust voor gekozen om geen foto's van ons mooie meisje op social media te plaatsen. Mensen die haar willen zien komen maar langs. Wij vinden het niet nodig dat mensen die niks met haar te maken hebben foto's van haar kunnen zien. En zo vermijden we dat haar foto's gebruikt kunnen worden voor foutieve doeleinden.

6 jaar geleden

Wij zetten niets van onze kinderen op social media. Tegen de tijd dat ze oud genoeg zijn om er zelf wat mee te doen zullen we dat ook kritisch bespreken.