's avatar
7 jaar geleden

Toen wij begonnen voor 2e begon ik ook foliumzuur te slakken, na 3 maanden ben ik er mee gestopt. Dit omdat ik 'in maand 3' van het slikken geen periode had terwijl ik altijd zeer regelmatig ben. Dag 5 van de menstruatie ben ik gestopt met foliumzuur en op dag 6 had ik dan mijn menstruatie. Op dag 4 nog getest en deze was negatief, vandaar dan ik stopte

's avatar
7 jaar geleden

Je kan nooit teveel van vitamine b hebben! Alles wat te hoog is voor je lichaam plas je weer uit . Het kan zijn wat erboven wordt beschreven dat je last hebt van de hulpmiddelen die erbij zitten. ..sterkte!

's avatar
7 jaar geleden

Te hoge waardes, maar ook te lage waardes in je bloed kunnen je ziek maken. Dus even je bloed/vitamine laten onderzoeken.

's avatar
7 jaar geleden

Gebruik je de foliumzuur die hierboven staat? Je kan veel gaan voor een 'natuurlijke' variant bijv van de merk orthica. Daarnaast zou ik even bloed laten prikken, een goede niveau foliumzuur (B11) bij een onvoldoende vitamine b12, kan foliumzuur alsnog niet opgenomen worden. Als je foliumzuur op niveau is, is het niet nodig om te blijven slikken, verlaagt je vruchtbaarheid ook nogeena. Zodra je zwanger bent, gewoon weer beginnen met slikken. Heel veel sterkte!