9 jaar geleden

Hi Kirsten! Grappig wat je schrijft, klopt, Hema rompers zijn soms wat vreemd aan de maat, maar die van H&M vind ik kwalitatief niet zo fijn. Ieder zijn mening, wie weet kan een andere mama daar ook iets mee. Bedankt voor je reactie!

9 jaar geleden

Klopt Erika, bedankt voor je toevoeging! Mijn blog was ook niet bedoeld als de enige juiste hoor, ieder kind en iedere mama verschillen natuurlijk ook! Bij ons worden luiers apart ingezameld dus is die emmer dubbel handig. Fijn dat je jouw ervaring ook deelt!

9 jaar geleden

Grappig dar inderdaad iedereen zijn eigen voorkeur heeft. Ik vind hema rompers juist onhandig. Mijn dochter is erg klein voor haar leeftijd en die combi maten past ze dus eigenlijl nooit. Of te klein of te groot, ze zit er na een groeispurt altijd net tussen in. Daarom liever die van h&m dat zijn enkele maten waardoor ze ze gewoon altijd past. Wij hebben haar gewoon aangeleerd om de tuitbeker niet op zijn kop te houden dus elke beker voldoet. Stereliseren zijn we op een gegeven moment ook mee gestopt. Maar onze magnetron was te klein voor de sterilisator dus die zit nog nieuw in de doos. Alles altijd uitgekookt tot een maand of 5 oud denk ik. Zoals ieder kind verschillend is met voorkeuren de ouders dus ook.