5 jaar geleden

Het familie probleen is inmiddels opgelost. Ik ben verhuisd en zii hebben van de rechter een contact verbod gekregen. Maar ze gaat onderzoeken krijgen omdat ik wil wete. Of dit gedrag psychisch of mediwch is of gewoon een gedragsdingetje. In welk geval dan ook moet er goed gekeken worden naar de beste optie aangezien ik mijn dochter een betere toekomst wil bieden dan die ik mag ervaren

5 jaar geleden

Hoi, Volgens mij kunnen we mensen geen prive berichten sturen, dus ik dacht ik doe het zo.. Ik las je bericht bij een andere blog over ' slecht slapen'. Is er niet teveel spanning voor uw dochtertje? Wij hebben op dit moment een zenuwslopende periode vanwege mijn operaties, en zij voelt alle spanningen aan.. ging ineens niet meer slapen. Naast dat, heeft ze sowieso wat slaapproblemen, en dit klinkt zweverig. Maar ik heb haar laten doormeten en druppels op natuur basis gekregen aangepast op haar, en tijdens lever/galblaas en darmen tijden slaapt ze dan weer lekker door. Ook voor mezelf want ik zat aan de slaappillen en vond dit niet de juiste reden. En had net als mn dochter dezelfde klachten waardoor ik wakker lag. Genoeg informatie te vinden op internet over orgaantijden. Misschien heb je er wat aan dit is ook niet fijn voor jullie..

8 jaar geleden

Wat een fijne berichten allemaal, doet me erg goed. ben er een beetje van ontroert. Dankjewel

8 jaar geleden

Ik sluit me geheel aan mij de vorige reacties van Lindsy en Nijn. Wat mega irritand dat ze jou duidelijk niet respecteren. Weg met die mensen tot ze normaal kunnen doen, pff! Knuffel!!