6 jaar geleden

Ik had ook de mirena met plaatsen was die er al 2x uitgevallen bij de huisarts uiteindelijk bij de gyn nou da deed me toch zeer toen die eenmaal zat een paar weken was ik veranderd in een koud en kil persoon eerst kon ik me goed inbeelden in andere en echt meeleven maar toen ik de mirena had voelde ik niks ( wel liefde voor me zoon e.d ) maar de mensen om me heen hadden het zwaar te voorduren. Ook had ik elke dag 24/7 koppijn heb hem eruit laten halen ( wat gelukkig wel appeltje eitje was) en ben beetje bij beetje mezelf terug aan het vinden. Voor mij nooit geen mirena meer

6 jaar geleden

Ook die stemmingswisselingen hè. Bij mij ook erg extreem, net een heks of snel huilen, of gewoon helemaal geen emotie. Wat fijn dat de koperspiraal op het hevige bloeden na goed bevalt. Ook ik moet kijken naar een ander anticonceptiemiddel, maar ik wil nu eerst herstellen. Hoop dat mijn gevoel juist zit en het echt door de mirena kwam..

6 jaar geleden

Ik had al heel snel last van de mirena. Bij mij stopten het bloeden nauwelijks en ik leek wel bipolair zo erg kon mijn stemming veranderen. Ik wist dan ook niet hoe snel ik hem moest laten verwijderen. Inmiddels heb ik al bijna 2 jaar de koperspiraal heeft bij mij ook enige ongemakken(ik bloed nu een week heel zwaar wat eerst een lichte menstruatie was van 3/4dagen)maar in elk geval niet door de hormonen en dat is voor mij het belangrijkste.