1 jaar geleden

Wij hebben 2 zoons met ASS en (trekken van) ADHD. Ik werk zelf in de psychiatrie. Dus was van mening dat ik dit ook gewoon aan moet kunnen. Vergeet het maar, als het om je eigen kind gaat is het veel moeilijker. Zorg in alles goed voor jezelf. Voor ons is het al helpend dat de oudste op regelmatige basis naar logeerhuis gaat. Enerzijds ontlasten van ons als gezin, anderzijds gaat hij daar hopelijk veel leren.

1 jaar geleden

Hier ook een met adhd en een met as en adhd. Ik werk zelf met de doelgroep maar als de deur dicht gaat dan ga je naar je huis om tot rust te komen maar dat is niet meer, als je eigen kinderen ook heel belastend zijn.

1 jaar geleden

Dat klopt @anoniem. De zorg thuis is 24/7. En je bent er emotioneel bij betrokken.

1 jaar geleden

Wat zijn we trots op jullie,❤️💋

1 jaar geleden

Wauw wat heftig, heel veel kracht en sterkte voor nu en de toekomst....respect!!!

1 jaar geleden

Heel veel bewondering voor hoe je het doet en voor Riley zorgt. Het is een hele klus, maar misschien is het voor jullie beter als je voor je kind een WLZ indicatie aanvraagt bij het CIZ. Volgens mij voldoet Riley aan de voorwaarden en kan voor jullie misschien een verlichting zijn, vergoedingen van het PGB liggen dan ook anders. Laat je bij het aanvragen helpen door iemand van MEE of een Onafhankelijke Client Ondersteuner die er verstand van heeft. Veel sterkte!