6 jaar geleden

Onbegrijpelijk vind ik het hoe het er bij de belastingdienst aan toe gaat. Bij mij ging het gelukkig niet om zo'n gigantisch bedrag maar het is het principe. Ik ook naar de belasting toe met mn papieren. Alles doorgegeven en gewijzigd. Gevraagd, klopt het zo? is alles aangepast? moet ik nog iets doen? Nee mevrouw alles is prima in orde en ik kreeg zelfs een afschrift mee dat alles geregeld was. Nou toen werd dus idd alles stop gezet, geen brief telefoontje niks. Ik bellen... Mevrouw uit gegevens blijkt dat er wijzigingen hebben plaatsgevonden en u heeft niets doorgegeven. ??? Ik ben bij u geweest en heb hier een afschrift dat ik alles doorgegeven heb en alles aangepast is. Tja dan heeft hier iemand een fout gemaakt dus u krijgt nu 4 mnd niets. euh dus jullie doen niet wat jullie moeten doen en ik heb nu een groot probleem? Als het dan al zo is, is er dan niet een regeling te treffen? Nee mevrouw helaas, zo werkt dat niet. Nou daar zit je dan mooi mee, je doet je best om alles goed te doen en daar schiet je dan helemaal niks mee op. En dat was al de 2e x. 1e x UWV een fout gemaakt met een of andere heffing of ik dat ff wilde betalen. Met pijn en moeite een regeling kunnen treffen omdat iemand anders een fout maakt waarvan ik niks had kunnen weten maar wel het gevolg van in mn maag gesplitst krijg. Ik vind dat als ze zoveel fouten maken ze ook iets coulanter en sneller mogen zijn als er met goede bedoelingen een oplossing gezocht wordt.

6 jaar geleden

Ik ben benieuwd naar het vervolg ;) Hoop dat je je nu geen zorgen meer hoeft te maken

6 jaar geleden

hoi, wat een herkenbaar verhaal en ook 4 jaar geleden begonnen met de belastingdienst om de kinderopvangtoeslag. het hele jaar gewerkt voor de uitkering, geen recht op tegemoetkoming dat jaar omdat de belastingdienst het allemaal vergoedde, maar mijn kans op een vaste baan verschoten nadat ik het nieuws kreeg dat ik per direct moest stoppen omdat de belastingdienst geen opvangtoeslag meer wou uitkeren, dat jaar nam mijn toenmalige baas voor het laatst nog vast personeel aan.. het gastouderbureau wat ik toen had en de boel regelde is nu dus mooi failliet en ik kan niets meer aantonen omdat alles bij de curator ligt. Ik heb 3 kids en leef nu van 50 euro... mijn schuld is opgelopen naar dik 60.000 euro en ik heb het idee dat ik hier nooit meer uit ga komen ondanks mijn bewind... volgens mij heeft de belastingdienst dat jaar best wat fouten gemaakt!!!! naast ons namelijk nog veel meer die van dat jaar onterecht moeten terugbetalen

6 jaar geleden

Wow.. niet normaal gewoon. Wij hebben ook altijd problemen met de belastingdienst,ivm met buitenlandse partner, meerdere keren immigratie en emigratie etc. en wij kregen onterechte rekeningen. Ik heb uiteindelijk niet betaald, en we hebben lang geprocedeerd, maar we krijgen uiteindelijk gelijk! Wat bleek? De belastingdienst was ons juist duizenden euro's schuldig! .. Maar tis wel rot om in de spanning te zitten, wetende dat het jou fout niet is maar dat er niemand luisterd.... Jou verhaal is echt ZOVEEL erger!.. Ik had al geen hoge pet op van de belastingdienst, maar dit heb ik nog nooit gehoord.