7 jaar geleden

Een junk van je eigen medicatie. Zo zag ik het als jonger meisje bij mijn moeder, de afgevlakte zombie. Mooier kan ik het niet verwoorden. Voor ieder pilletje kwam er weer een pilletje bij. Het record brak aan. Artsen die maar wat deden. Wat je slikt klinkt bekend. Na een verschrikkelijke uiting van mij was het haar teveel en is ze zelfstandig gestopt. Wat ik je wil meegeven; voel geen schuld al is dat makkelijk gezegd. Trots mag je later zijn als je er vanaf bent. Je kinderen zullen ook mega trots op je zijn! Echt waar. Het is niet fijn wat ze zullen zien. Hierdoor kan wel de band met je kinderen sterker worden omdat zij zien wat een bikkel je bent en dat je het ook voor hun doet. Hopelijk heb je minder last van de lichamelijke afkick verschijnselen van puur je lijf. Het shaken, schuimbekken, trillen en de nog gênantere dingen. De deur niet uitkunnen. Wens je heel veel succes en sterkte. Wat goed dat je het hier van je af durft te schrijven. Ik volg je alleen al door puur de herkenning en omdat ik er respect voor heb.

7 jaar geleden

Wauw, ik zag 1 van je blogs voorbij komen en heb ze nu allemaal gelezen. Ten eerste wat ontzetten sterk van je dat je je verslaving onder ogen wilt zien maar nog veel sterker dat je de wil hebt om die aan te pakken. Ik kan mij voorstellen dat dit niet makkelijk zal zijn! Begrijpen doe ik het niet, maar dat is puur omdat ik niet in jouw schoenen sta. Ontzag heb ik wel voor je! Wees trots dat je voor beter kiest! Een stap die niet iedereen kan/wilt/durft te maken

7 jaar geleden

Je hebt helemaal gelijk en daarvoor hoef je geen sorry te zeggen! Het is gewoon troep..

7 jaar geleden

Wat is dit heftig allemaal en wat naar voor iedereen die er bij betrokken was. Je kunt het niet meer terug draaien dat klopt. Helaas is het een bijwerking geweest van al die (sorry dat ik het schrijf) troep die je (in zulke grote hoeveelheden) slikte. Gelukkig ben je nu bezig met afkicken en dat kost kracht en moed. Het kost ook kracht en moed om dit op te schrijven en dat vindt ik heel dapper. Je bent nu bezig met beter te worden. Houd dat vol. Ik denk dat je schuldgevoel en pijn op den duur wel een plek zullen krijgen en door er over te schrijven en te praten ben je daar mee bezig. Heel veel sterkte en succes de komende dagen en weken met het beter worden en afkicken.