1 week geleden

Als je niet goed voor je zelf zorgt kan je ook niet voor een ander zorgen . Dus draai het eens om . Zet je zelf op de eerste plaats en stop met zorgen voor je volwassen man. Hij kan ook voor zichzelf zorgen . En als niet alles perfect is dan loopt t thuis ook wel. Of misschien een hulp in de huishouding. Min man heeft heeft ook de empathie van een goudvis. Ik weet er alles van . Heel goed voor je zelf zorgen . Komt goed meisje !

1 week geleden

Ik ben mezelf ook momenteel door therapie aan het leren om mezelf op de eerste plaats te zetten alleen is dat erg moeilijk omdat dit iets is wat ik mijn hele leven al doe. Ik ga steeds harder werken omdat ik de overtuiging heb dat ik anders niet goed genoeg ben. Ook de omgang/opvoeden/relatie tussen man en kinderen probeer ik geen bliksemafleider meer te zijn waardoor iedereen veel meer zijn eigen verantwoordelijkheid neemt ipv dat ik die dan maar voor hun overneem. Juist omdat we al zoveel stappen gemaakt hadden, ook in de communicatie tussen ons als partners voelde dit als een ontzettende terugslag. Maar vandaag is weer een nieuwe dag en van mijn fysio mag ik nog niet de hoop opgeven.

1 week geleden

Ohh wat snap ik dat je gekwetst en verdrietig voelt. Ohh zo’n walgelijke rot opmerking. Je moet al zoveel inleveren

1 week geleden

Wat het lastige is, is dat mijn lichaam in stress situaties verkrampt. Aangezien ik onder heel veel spanning en stress de afgelopen jaren heb gestaan incl burn out etc blijft mijn lichaam deze primaire reactie geven. Maar stapje voor stapje gaan we als het goed is vooruit! Jij ook sterkte met je hernia!!!