7 jaar geleden

Ze zeggen dat jongetjes op het algemeen later zijn dan meisjes. Maar mijn dochter van 3 jaar en 4 maanden volgt een beetje hetzelfde patroon. En nu houdt ze haar plas en poep gewoon in als ze geen luier aanheeft (na tig ongelukjes). We hebben echt alles geprobeerd, maar ze wil niet op het potje of wc............

7 jaar geleden

Nee hij is juist net erg klein... dus daar lag het niet aan. Nou ja mijn ervaringen met het cb bij ons zijn echt drama. Ik kom voortaan echt voor meten en wegen en verder niets, maar toch irriteert het me mateloos dat ze zich overal zo druk om maken.

7 jaar geleden

3 jaar en 2 maanden nu. Na wat ik nu mee maak zou ik zeggen maak je niet te druk het komt wel ;)

7 jaar geleden

Is jouw zoontje groot voor zijn leeftijd ofzo? Dat ze hem ouder inschatten? Jeetje, dat het CB al begint te miepen met 2 jaar en 5 maanden....! Sommige zijn pas vlak voor de basisschool op het nippertje zindelijk! Mijn meiden waren allebei vlak voor hun derde verjaardag zindelijk. Bij mijn oudste geprobeerd te pushen rond de 2,5 jaar. Dit werkte averechts. Daarna maar gewoon gelaten. Toen ging het een paar maanden later vanzelf. En bij de jongste dus gelijk maar gewoon op z'n beloop gelaten en zij gaf inderdaad ook opeens van de ene op de andere dag aan dat ze op het potje wilde. Als ze er zelf aan toe zijn, dan heb je minder ongelukjes in de weg naar zindelijkheid. Is mijn ervaring.