4 jaar geleden

Ik ga zeker op je Facebook kijken, bedankt voor je reactie!! Lastig de vragen die je stelt. Die kan ik niet zo een twee drie beantwoorden maar het is wel de moeite waard om daarin te verdiepen! Interessant!

4 jaar geleden

Wat lief dat je reageert, je reactie doet me goed! Heel erg bedankt ? ik ga het bij het CB wel aankaarten, misschien krijg ik dan nog wat extra handreikingen. Maar ik besef wel dat ik niet de enige ben die dit overkomt en dat is fijn!

4 jaar geleden

?Bedankt voor je ontzettend lieve woorden! Je mantra is een goede, dat zou zo die van mij kunnen zijn! Thanks ?

Lieve moeder, wat dapper dat je je verhaal deelt. Ik maak eruit op dat dit absoluut niet jouw manier van opvoeden is. Dat dit niet is wat jij Tess mee wilt geven. Kinderen kunnen je soms echt tot het uiterste drijven, ik en vele moeders met ons weten er alles van. Het feit dat je enorm boos, gefrustreerd of geïrriteerd raakt zegt altijd iets over onszelf. Door naar binnen te keren en die verbinding met jezelf te zoeken en je eigenlijk te ont-wikkelen van je eigen ballast (en dat kunnen soms ogenschijnlijk hele kleine dingen zijn die jij hebt meegekregen uit je eigen opvoeding, op school, werk etc.) ga je steeds meer en meer vanuit je ware zelf reageren. Zoals jij het wilt. Zoals jij het je kinderen mee wilt geven. Zodat je je niet meer identificeert met die situatie zoals nu, want welk gevoel riep dit in jou op? Wanneer heb je dit eerder in je leven gevoeld? Prachtige processen ontstaan er dan. Ik geef zelf online trainingen voor moeders die meer ontspannen in de opvoeding (en het leven) willen staan. Komende maandag start bv. mijn 7-daagse BewustZijnsBoost voor moeders. Als je echt graag verandering wilt kun je hier prachtige inzichten krijgen in jezelf, je kind en grootse stappen zetten: https://preview.mailerlite.com/w1x7l9 Misschien is het ook leuk om mijn Facebookpagina te volgen voor dagelijkse inspiratie of om gewoon in contact te komen: https://www.facebook.com/vidababy.nl/ Liefs Kim