5 jaar geleden

Dat is ook zo! Maar het voelde even als een domper ? ben benieuwd hoe het deze keer zal verlopen!

5 jaar geleden

Ik heb bij mijn eerste een geplande ks gehad. Zag er niet tegen op, wist het al een tijdje. Vond het wel fijn om een einddatum van mijn zwangerschap te hebben ?Uiteindelijk paar dagen eerder de ks gekregen, vliezen braken en kreeg weeën. Vergeet niet ene ks is de andere niet. Herstel kan ook sneller gaan dan bij je eerste ks. Succes!

5 jaar geleden

Ik heb wee afremmers gekregen omdat de OK niet beschikbaar was. Een gewone keizersnede is veel meer relaxed. Daarna was het wel spoed, maar dat was met de kleine en niet met mij (meneer speelde tijdens de keizersnede nog even verstoppertje met de gynaecoloog, tsja was ook niet "onze" gynaecoloog). Maar gaat helemaal goed komen deze keer bij jou. En ze laten communiceren met jou ipv over je heen.

5 jaar geleden

Uiteindelijk laat je het ook over je heen komen, vooral als er geen datum is, dat had ik destijds ook met de spoed ks ? ik heb gewoon pech gehad destijds dat ik bij de spoed ks in een verbouwing zat op het ziekenhuis, dus alles liep door en langs elkaar heen, denk dat dat nu bij mij ook wel mee speelt hoor ? maar netjes dat je alle namen nog weet! Bij mij kwam het niet bij voorstellen dat was hop hop hop