7 jaar geleden

Wat jammer dat het nu toch nog zo moest lopen... :( Maar jij kan in ieder geval zeggen dat je zelf er alles aan gedaan hebt om het te laten werken! Heel goed dat je nu voor jezelf kiest! En de pijn die het doet vergeet je zo weer als je een heerlijke 1 op 1 knuffel van je te lieve schatje krijgt ;) Sterkte en een dikke knuffel voor jou, topper!

7 jaar geleden

Dankjewel.. Nou, dat vind ik dus ook! Want als hij iets meer toegegeven had, hadden we het heel goed kunnen hebben! Maar helaas.. Na 3 jaar proberen mag ik toch eindelijk van mezelf weer wat meer voor mezelf opkomen... Ik heb hem gezegd binnenkort een ouderschapsplan te bespreken en alimentatie van hem te verwachten.

7 jaar geleden

Dankjewel voor de lieve woorden! Gelukkig blijf onze zoon prioriteit #1! x

7 jaar geleden

Wow, respect voor hoe jij dit al die tijd hebt aangepakt. Alleen jammer dat er zo'n misbruik van wordt gemaakt door je ex. Heel goed dat je nu toch je grens hebt getrokken. Hoewel het wel jammer is, want van jouw kant had het nog lang zo door mogen gaan, zoals ik lees! Maarja, als de andere kant niet meewerkt en het geen goed gevoel meer geeft....... Jij hebt je best gedaan!