2 jaar geleden

Het gene wat jou zal helpen is je gevoel volgen. Niet je verstand. Denk in het hier en nu. Ik heb zelf adhd en ben bekend met autisme. Binnen een structuur blijven, laat hem zoveel mogelijk alleen spelen... buiten of op zijn kamer... geen prikkels van mensen en andere kinderen. Als adhd'r kunnen we ook niet tegen mensen die zich anders voor doen dan dat ze zijn. Dus goed uitspreken tegen hem wat je voelt... is dat verdriet dan zeg je dat.. ben je moe dan zeg je dat... zorg er als moeder voor dat je eerst bij jezelf begint... op tijd naar bed... jezelf meer rust geven.. geen energie verpesten aan het verkeerde.. kies de weg van de minste weerstand zodat je batterij is opgeladen voor het mooie mannetje die jij hebt gekregen omdat jij dit aan kan.💪 ps. Ik haatte school, ivm de prikkels, geen vrijheid, geen rust en constant pakken we de gedachten op van andere mensen... succes! Adhd heeft geweldige eigenschappen. Als hij ouder is en hij weet er mee om te gaan. Kan je hele mooie dingen bereiken.

2 jaar geleden

Hallo ik las je berichtje en zo bekend mijn zoon heeft Adhd, er was geen land mee te bezeilen, ook op een zorgboerderij gezeten maar wel altijd op regulier onderwijs gezeten nu is hij inmiddels 12 en zit hij op mavo/havo heeft hij andere medicatie de dexamfetamine en het gaat erg goed

2 jaar geleden

Het is absoluut niet egoïstisch van je om zo te denken. Vergeet niet als jij niet lekker in je vel zit en op eieren loopt dat Leon dat dubbel en hard merkt. En uiteindelijk komt hij op de juiste plek terecht al heeft dat tijd nodig om die plek te vinden. Gelukkig wilt iedereen meedenken en staan jullie overal voor open. Ik heb heel veel respect voor jullie hoe jullie hiermee omgaan, alle afspraken na komen.

2 jaar geleden

Zekerweten! Dankjewel! 😁