9 jaar geleden

Jeetje wat een verhaal zeg! Wat kunnen mannen toch ontzettend **** zijn he! Gelukkig ben jij hartstikke sterk, knap van je hoor! Lekker van ieder moment genieten met je kleine man! En je kan het ook echt wel alleen hoor!! :)

9 jaar geleden

Wat heftig zeg! En wat een verschrikkelijke eikel is die man zeg! Wat ik echt super lief en knap van je vind is dat je zijn familie bij je langs laat komen om hun kleinkind en neefje te zien! Chapeau!

9 jaar geleden

Aah wat lief van je. Dank je wel. En ja klopt ondanks dat ik er klaar mee wil zijn is het soms wel moeilijk zeker ook omdat de kleine man uiterlijk op zijn vader lijkt. Maar het zal hem ook aan niets ontbreken daar zal ik voor zorgen!

9 jaar geleden

Je bent een sterke vrouw! Jouw kleine man zal niets te kort komen daar ben ik van overtuigd. Ik begrijp dat je liever had gezien dat zijn papa in zijn leven was. Maar beter geen papa in zijn leven dan een papa die nu en dan zijn gezicht laat zien en voornamelijk teleurstelling teweeg brengt. Gelukkig heeft je kleine man veel andere mensen om zich heen die wel heel gek met hem zijn. Jullie komen er samen wel! Geniet van je mannetje en sterkte met alles een plekje geven. Ondanks dat je er klaar mee bent kan ik me indenken dat je het nog wel allemaal een plekje moet geven