peetje80's avatar
8 jaar geleden

Ik zag je naam voorbij komen bij de bloggers en dacht ga je blog lezen. Dapper om aan te geven dat je niet blij was terwijl je dat wel zou moeten zijn. Ik zie dat je nog een blog hebt gelezen dus ga die ook lezen. Groetjes Peetje80

flesdopje's avatar
9 jaar geleden

Ik snap je emotie heel goed. Wij hebben er 5,5 jaar over gedaan. Ik heb ook niet echt genoten, maar hield mezelf de hele zwangerschap voor dat het vast mis zou gaan, dus een band opbouwen deed ik niet. Toen de bevalling ook nog ren drama werd en we daarna een week gescheiden in t ziekenhuis lagen werd het er niet beter op. Voelde nog steeds geen band en de roze wolk is nergens te bekennen. Allemaal taboe om over te praten, want je hoort blij te zijn. Goed dat je er over blogt en fijn dat je er nu wel van kan genieten.

's avatar
9 jaar geleden

Wauw, kippenvel. Bijzonder. Wij konden ook niet zwanger raken. Na 2 jaar was het zo ver. Ik deed een test, maar kon toch niet zwanger zijn. Zodra ik mijn urine op de test druppelde, zag ik twee strepen. Geweldig! Ik kan me heel goed voorstellen dat het moeilijk voor je moet zijn geweest om de knop om te zetten en ineens te gaan genieten. Je bent jaren bezig geweest met zwanger WORDEN niet met zwanger ZIJN... Mijn indruk is dat je jezelf dit verwijt... 'nu ben ik zwanger en dan geniet ik niet genoeg'... maar wat is genoeg genieten? Sommige vrouwen vinden zwanger zijn helemaal niet fijn, maar moeder zijn wel. Wellicht moet je er eens met een therapeut over praten? Probeer het los te laten en er te zijn voor je meisje. Sterkte!

's avatar
9 jaar geleden

Pff, die komt binnen zeg! zo herkenbaar. Maar gelukkig hier nu een gezonde zoon van 16 maanden. Op ons geboorte kaartje stond dan ook Het is te mooi om waar te zijn Maar het is waar, dat is het mooiste! Maar herken zoveel van je emoties, heeft ook wel enige tijd geduurd voordat alles een plekje had bij mij. Maar gelukkig kan ik nu zeggen! Het is goed!