2 dagen geleden

Wauw, ik heb je 3 blogs achter elkaar door gelezen. Wat een enorm trauma heb jij opgelopen tijdens de eerste bevalling! En wat fijn dat de 2e bevalling zo verliep zoals hij ging. Ik mag wat jouw situatie betreft niet klagen en heb daarbij vergeleken 2 best goeie zwangerschappen gehad en 2 ziekenhuisbevallingen waar we goed op terug kijken (1 spoed keizersnede en 1 geplande) maar ik begrijp je wel heel erg als je zegt niet blij te zijn voor iemand die zwanger is. Want zwanger zijn en moeten bevallen weerhoudt mij er echt van om nog een derde kindje in ons leven te verwelkomen, hoewel een derde kindje erg welkom is.

4 dagen geleden

Wat fijn dat het zo goed gegaan is! Dat is echt wat ik voor je hoopte toen ik je vorige blog had gelezen. Het klinkt wel alsof je het nog steeds niet echt verwerkt hebt. Heb je uiteindelijk nog Emdr gehad? En soms helpt het om een klacht in te dienen puur om het van je af te zetten.

4 dagen geleden

O met Angelique Nelemans heb je echt gepoft. Zij is een oud collega van mij toen we nog bij de Konmar werkten. Zij heeft ook gekraamd in maart bij mijn dochter en schoondochter. Zij is een topper. Iedereen gun je deze bekwame vakvrouw. Vrouw met een hart van goud voor moeder en kind.