9 jaar geleden

Een hele goeie tip: geef borstvoeding of de fles tijdens de inenting. Werkt super goed als troost. Ik geef mijn zoontje elke keer de fles als hij prikjes krijgt en hij huilt heel eventjes en gaat daarna direct weer verder met drinken! Scheelt voor je kindje een hoop verdriet en voor mama ook een hoop verdriet en slapeloze nachten!

9 jaar geleden

Maar hoe doe jij het dan met jou kind als deze naar de opvang of iets dergelijks gaat? Straks is er een ander kind die een van deze ziektes bij zich draagt en krijgt de jouwe het ook omdat hij niet gevaccineerd is.

9 jaar geleden

Ik bescherm mijn kind door hem juist geen vaccinaties te geven. Jouw moedergevoel is prima. Je wilt je zoon beschermen, hartstikke goed. Informeer je zelf over vaccinaties en wie weet beslis je over een maand, als hij weer tegen difterie, polio, kinkhoest, tetanus, pneu, Hepb en hib gevaccineerd zou worden anders. Wellicht dat je hem dan juist wilt beschermen tegen deze vaccinaties waarbij je toestaat dat er 7 verschillende dode ziektes met " hulpstoffen" het lijf van je kind in gaan. Voor meer informatie kun je o.a. kijken op de fb groep van Vaccinatie twijfelaars https://www.facebook.com/groups/287992694698294/ Of op de fb groep vaccinvrij https://www.facebook.com/groups/vaccinvrij/

9 jaar geleden

Wauw dat vind ik echt heel knap van je dat je jezelf zo rustig kunt houden! Mijn moeder en mijn partner waren ook mee. Tijdens de prik heb ik afstand genomen en kon ik mijn tranen niet in bedwang houden. Mijn zoon heeft alleen tijdens de prikjes gehuild en toen het klaar was mocht ik hem troosten. Later thuis aangekomen had hij na 2 uurtjes wel weer last maar, na een warme douche samen genomen te hebben slaapt hij de hele dag door en word echt alleen maar wakker om te eten.