8 jaar geleden

Herkenbaar Henrike! Ik ben alleen met mijn kinderen en aan de ene kant is dat makkelijker, aan de andere kant misschien juist nog wel moeilijker. Maar hee...we zijn mama's, we kunnen dat! En al doende leert men ;-)

8 jaar geleden

Ik vind mezelf absoluut niet consequent! Ik vind het ook erg moeilijk. Maar het is ook nog steeds zoeken wat wel en niet werkt hier in huis.

8 jaar geleden

Ik ben super consequent. Ja is ja en nee is nee, zeuren helpt niet. Echt niet. Ook voor mijzelf ben ik consequent. Ik maak consequent geen goede voornemens, want die kom ik toch niet na. Enkel hebben de kinderen geluk, ze hebben een papa die het absoluut niet is. Balen dit gezin zit niet altijd op 1 lijn. Lijkt mij ook wel saai als je het altijd eens bent. Wij hebben 1 echte regel. Ze luisteren naar degene die de hele dag erbij is geweest. Dus als ik op do binnenkom na het werk en word door 2 stuiterballen omver gestuiterd met de vraag" mogen wij iets lekkers, ik heb nog z,on honger".... Is mijn antwoord, dat moet je aan papa vragen ;) Heb een paar regels en ze weten hoe het zit. Ze weten in ieder geval wel waar ze aan toe zijn. En in het weekeinde of vakanties maken wij uitzonderingen, maar dat is dan ook weer consequent alleen dan....