8 jaar geleden

haha annemiek wat een geweldig mens ben je toch.. ook de andere dames hoor :)

8 jaar geleden

Blijf schrijven ook dit soort dingen beter op deze manier de woede van je af typpen dan wat anders. Ik zal mijn best blijven doen om te reageren op je blogs. Juist dit soort blogs. (typ alleen niet het toetsenbord of telefoon door mideen anders lukt dat ook niet meer ;) )

8 jaar geleden

klote zorg in nederland ! 6 mnd op de wachtlijst voor intensieve opname, daar wachten we al maanden op.. ik hoop in de toekomst dat ik positieve dingen ga delen en inderdaad... ik moet mijn woede op zij zetten en mezelf niet zo in gevaar brengen door in discussie te gaan.... weet zelf ook effe niet wat ik moet doen.... wordt vervolg..

8 jaar geleden

Eerst maar een knuffel. Daar heb je veel meer aan. Ik wou dat ik even wat meer voor je kon doen dan dat. Ik baal zo verschrikkelijk hiervan. Hij was op de goede weg en nu is het weer mis. Ik wil je wel 1 tip geven. Ga niet in discussie met hem als hij net gebruikt heeft. Hij is dan niet voor reden vatbaar. Je hebt een kindje in je buik en daar moet vanaf nu je eerste zorg naar uit gaan. Zorg voor ALLE kinderen die je hebt. Zorg dat zij veilig zijn en jijzelf ook. Ze hebben niks aan een moeder die iets aangedaan wordt nog erger dan wat nu al het geval is. Heel, heel veel sterkte en heel veel liefs.