8 jaar geleden

Wat mooi dat je erover schrijft. En zo herkenbaar. Je hebt er al één wees blij. Ja natuurlijk ben ik blij en dankbaar. Maar dat neemt niet weg dat er nog een tweede kinderwens is. Ik hoop ook voor jou dat 2016 een heel mooi jaar mag worden waarin je wens voor een tweede kindje mag uitkomen.

8 jaar geleden

Bedankt voor je aandacht over dit onderwerp. Misschien lees je (h)erkenning over het uitblijven van een tweede kindje en de gevoelens daarbij op mijn blog: www.secundaire-kinderloosheid.nl Ik vind ook dat er meer aandacht voor dit soort onderwerpen mag komen...

8 jaar geleden

Spannend joh! En al die reacties het ene oor in en het ander oor uit...zij hoeven die niet te ondergaan en zij hoeven niet al die negativieteit aan te horen. Het Is JULLIE keus en van niemand anders! Toen ik zwanger was van onze zoon, vond ik het zó erg dat iedereen maar zijn oordeel klaar had liggen! En ze vonden ook allemaal dat ze maar ongevraagd aan mijn buik mochten zitten. Ik vind dit vreselijk en dat Is net als dat ze nu bij jou een oordeel klaar hebben liggen. Ik ga heel hard voor jullie duimen en jullie veel succes!