10 jaar geleden

Het is eigenlijk heel veilig, als je zo een wegrenner hebt ;-) Ik heb het zelf niet gebruikt omdat ze best wel bij me bleef maar kan me voorstellen dat sommige ouders daarvoor kiezen!

10 jaar geleden

Hallo, Ik heb jullie bericht zitten lezen en jullie reacties komen me bekend voor. Er zijn ook tuigjes die gewoon als rugtas dienen en er dus niet als 'tuigje" uitzien. Wij verkopen ze in de vorm van lieveheersbeestjes en vleermuisjes. Dat ziet er toch wat vrolijker uit en je kindje heeft meteen een mooie rugzak. Kijk een op onderstaande link: http://www.gadgetsvoorkinderen.nl/tuigjeskind Met vriendelijke groet, Gadgetsvoorkinderen

10 jaar geleden

Zo'n aapje wil ik ook ;) Heb er een van anderhalf die absoluut niet aan de hand wil, heel eigenwijs en heel zelfstandig.... dus aan het riempje en ja er wordt je wel eens gevraagd of je een hondje aan het uitlaten bent maar ik lach dan eens en zeg dat ik haar zeker niet kwijt zal raken op deze manier. Ik liep vroeger ook zo, en mijn moeder ook dus het gebeurt al heel lang :)

11 jaar geleden

zo'n aapje ken ik niet, maar een tuigje wel. ik weet dat het geen leuk gezicht is om een kind in zo'n tuigje te zien. maar ik vind wel dat de veiligheid van je kind belangrijker is dan hoe het voor een ander eruit ziet.