8 jaar geleden

Dat vraag ik me ook af.. je doet wat er van je gevraagd wordt en pas later ga je zelf met je eigen gevoel in gevecht.. we zullen zien hoe het verder verloopt ;) thnx voor de digitale knuffel ;)

8 jaar geleden

Pfff... Kan mij niet voorstellen hoe je die weken bent doorgekomen. Laat staan hoe je je nu voelt. Geen advies of hulp. Digitale knuffel ook goed? :-)

8 jaar geleden

Bedankt voor je reactie! Het is idd een hele omschakeling en ik ben van nature al vrij onzeker en nu al helemaal! Bij elk ander pijntje bel ik de verloskundige en mag ik langskomen om alles even te checken! Ook krijgen we 11 februari een groeiecho maar ik denk dat de onzekerheid pas weg is op het moment dat ik hem in mijn armen heb en zeker weet dat alles goed is!

8 jaar geleden

Bij vrienden van ons was de nek plooimeting niet goed, na een test om dat verder uit te zoeken (is in België namelijk), bleek alles goed te zijn. Hij is inmiddels al 1 jaar en er is niks mis met het manneke. Heel gek hé, dat zo een test zoiets beweert. Bij mijn jongste was de hielprik weer niet in orde, moest opnieuw gebeuren. Was iets met de schildklier. Na de 2e test bleek alles in orde te zijn. Gek dat iets de eerste keer aangeeft dat het mis is en daarna alles in orde is, zo moeilijk om de omschakeling te maken dat het toch wel in orde is. Hopelijk geniet je alsnog enorm van je zwangerschap!