5 jaar geleden

Wat heftig! Ja mijn man werd ook suïcidaal, gelukkig kreeg hij heel snel de juiste hulp. Knap dat jullie er samen uit zijn gekomen, dat is niet makkelijk geweest. Toen onze jongste in het ziekenhuis lag ben ik gaan verwerken. Ik zat daar maar te zitten en ik was verplicht alles over mij heen te laten komen. Daarna ziekgemeld op mijn werk, verder verwerken en genieten met elkaar. Dat heeft mij erg goed gedaan. Maar nog steeds blijf ik hele dagen alert, dat gaat niet zomaar over. Ik hoop dat je ergens een moment mag vinden om het een plek te gaan geven. Je hebt het nodig (maar dat weet je vast wel ☺️) Veel sterkte!

5 jaar geleden

Naar kunnen mensen zijn he! Ook wij hebben zoiets meegemaakt..huilbaby van 4 weken peuter van net 2 en een man die een depressie had en suïcidaal was... zo naar maar gelukkig zijn wij hier samen nog sterker uit gekomen. Ik merk zelf wel dat ik het nog een plekje moet geven allemaal. Ik hoop dat jullie echt weer kunne genieten

5 jaar geleden

Dank je wel ?. Erg lief je reactie. En het spijt mij heel erg dat jullie het niet gered hebben.. sterkte met het verwerken..

5 jaar geleden

Lieverd, ik herken helaas heel erg je situatie. 1 verschil, wij hebben het samen niet gered :-( Wees trots op jezelf, op je man en op je gezin. Jullie hebben het gered. Iemand die niet jullie pas bewandeld heeft kan makkelijk oordelen, maar heeft geen idee hoe het is! Wees trots, wees gelukkig!