7 jaar geleden

Er wordt ook op mijn blogs en momenteel updates gereageerd en ik vind dat als je de blogs toch leest je dan ook een reactie kunt geven, maar soms weet ik ook niet wat te schrijven, dan reageer ik dus niet.

7 jaar geleden

Maar eerlijk gezegd heb ik over mijn geschreven reactie meestal beter nagedacht. Als iemand mij rechtstreeks zo zijn beklach doet kan ik er wel eens iets uitflappen wat dan best hard over kan komen. Soms is het eruit voor ik er erg in had. Aan de andere kant als er bij mij ergens op gereageerd word heb ik achteraf meestal, ow dat had ik moeten zeggen. Maar dan zijn we weer een stuk verder.

7 jaar geleden

Ik blog eigenlijk heel weinig, maar ik zie dit wel gebeuren. Dus eerlijk is eerlijk ik kijk nu wel bij wie ik kan reageren. En als ik reageer kijk ik altijd wel terug of er meer zijn die gereageerd hebben of of er terug gereageerd is. Heb geen meldingen aanstaan, dus zoek echt terug naar de blog. Vind het wel leuk om te lezen dat jij wel de moeite doet om op de meeste blogs te reageren.

7 jaar geleden

Ik vind dat je ervan uit moet gaan dat alle reacties, in principe goed bedoeld zijn, maar dan kan het toch gebeuren dat het een keer mis gaat, en dat deed het ook, ik las iets en dacht dat dat voor mij bedoeld was, mijn fout dus. Gelukkig uitgesproken en zand erover. Maar om te stoppen met schrijven, dat vind ik ver gaan, stel nu dat je 10 positieve en 1 negatieve reactie hebt, stop je dan nog???