7 jaar geleden

Ja hoor, alsof hij het expres deed. Als de arts ons gelijk een foto had laten maken hadden we er eerder bij geweest. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

7 jaar geleden

Prima jouw mening. Zoals ik hierboven al meerdere malen heb uitgelegd, op dat moment was hoe moeilijk ook dit voor ons de beste manier. En ook tegen jou wil ik zeggen ik schrijf in de blog hoe ik me op dat moment voel. Ik schrijf dit niet om mezelf in een slachtofferrol te zetten.

7 jaar geleden

Het spijt me maar ik snap ook niet hoe je je kleintje van 4.5 week alleen achter kunt laten. En dan zeggen ze had er niets aan als je gebleven was. Sorry hier gaan mijn nekharen recht van overeind staan. Jou of je mans aanwezigheid was al voldoende geweest maar ipv kies je ervoor om je kindje alleen bij vreemde te laten. Hoe verdrietig voor zo'n kleintje en jij zet jezelf dan jn een slachtoffer rol . Arm kind ... het zal best dst jij vond dat het de beste oplossing was... ik denk er anders over

7 jaar geleden

Je neemt nu weer een slachtofferpositie aan, jullie dochter is niet het slachtoffer van de arts maar van je man die niet oplette bij het oppakken.